©2017 Dusty. All Rights Reserved.

20+1 Buskers

FB Live Music Show   

20+1 Buskers

FB Live music Show

Busking系一種街頭音樂的表演藝術,代表着一些有才華而真正喜愛音樂,又不怕辛苦,不求回報的音樂人,佢地只希望可以將音樂同歌聲與知音人分享。

DUSTY誠意向大家推薦11月份 4隊超有實力的香港 BUSKERS



 

11月9日起,每個星期四的晚上10:00~11:00於'DUSTY' 及 '合則來' 的facebook 專頁進行音樂直播,實行用佢地的歌聲引領大家進入街頭音樂人的世界。

直播節目由藝人姚浩政先生主持,每集有一隊Busker進行表演,再邀請一位專業音樂人作現場嘉賓,並以$1 for 1 view 作為busker獎金,只要大家收睇就可以成為對busker及香港街頭音樂人的支持。

DUSTY每集還準備左10份~20週年紀念T-SHIRT /TOTE BAG 免費贈送給收睇直播的朋友,所以記得準時收睇,仲要like & share Dusty FB fans page

DUSTY 20週年企劃
支持香港街頭音樂文化